Roman Nickli Üyeden Alıntı
Çok uzun yıllar tanışmasakta hatrı sayılır bi süredir tanışıklığımız vardır.

Bilgisi,donanımı,eğitimi üst düzeydir.

Onunda haksızlığa tahammülü olmayan bir yapısı vardır.
İyi niyeti suistimal edilmediği sürece her eleştiriye açıktır, ben yaptım oldu gibi dikta bir anlayışı yoktur. Elinden geldiği sürece herşeyin en iyisini başkalarınında fikirlerini alarak halletmeye çalışır.

İsmini vermeyeceğim biryerde,dışarıdan bakarken adına açılmış bir sözlük konusuna denkgeldim. Hakkında yazılanlar beni üzdü.

Ongun herzaman sınırlarını bilmiştir. Özellikle de bayanlara karşı mesafesini nasıl koruduğunu iyi bilirim.
Böyle başarılı bir adam, reelde hiçbişey yapamayacak, gelecek sanalda forum kurup ahlaksızla uğraşacak.
İnsanları akıl ve mantığa davet ediyorum

Adamlığına,dürüstlüğüne herzaman kefil olurum.

Ha birde Atatürkçü yapısını söylemeden geçersem ayıp olur.

Başarılarının devamını dilerim,
Son olarakta ; Başarılı insanlar herzaman kıskanılmış ve iftiralar atılmıştır.
Seni bilen biliyor
Öncelikle güzel düşüncelerin için teşekkür ederim Murat kardeşim. Bahse konu; asılsız iftiraların yer aldığı gönderiyi ben de okudum. Link atıldı bana, açıkçası muhatap alıp yanıt verme gereği hissetmedim. Hanımefendinin buradan şutlanması çok zoruna gitmiş olmalı. Güldüm, geçtim. Kendisiyle forumdaki moderatör başvurusunun dışında tek bir diyaloğum yok, hakkımda fikir sahibi olabilmesi için de koşullar oluşmadı. Neyse ki ilgili platforma 3 yıl boyunca verdiğimiz emeklerin bir değeri olduğunu gördüm, mezkur gönderi yönetim tarafından silinmiş. Kendilerine teşekkür ederim.

Bu tip haşarı çıkışlar her zaman piyasa yapmak isteyen insanlarca gerçekleştirilecektir. Her zaman edindiğim bir felsefe vardır ki; “Düşmanın yoksa, bu hayatta hiçbir şey başaramamışsın demektir”. Dolayısıyla kendi hâline bırakmayı yeğ tutuyorum. ForumDenizi yönetimine attığı iftiraya istinaden pişmanlığını bildiren bir özür mesajını; alt kısımdaki iletişim kısmından iletirse biz de bir büyüklük yapıp, durumu değerlendirerek belki ilerleyen günler içerisinde yasağını kaldırabiliriz. Onun dışında inan kaale alamam. Daha önemli işlerimiz var. Böyle gereksiz kişileri ve çaresizlik güdülerinin istilasındaki iftiralarını buraya taşımayalım.

Sen de dik duruşuyla, efendiliğiyle, din ve vicdan hürriyeti başta olmak üzere ulu önderimiz konusundaki hassasiyetiyle takdir ettiğim bir insansın. Var olasın.