rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı
* Giyim sektöründe yönetici olmak zor mu ?.
LCW'yi ben kabul etmemiştim. Sonra pişman olur gibi oldum ama şartları falan çok abes idi. (çat diye şehir dışına bile gönderbilirler vs. gibi saçma koşullar vardı)

* Siyasi kitap dedin. Mesela bu hususta bizlere 3-5 kitap ve yazar adı söyler misin ?.
Perakendede özellikle giyim sektöründe personel olmak da yönetici olmak da ciddi özveri istiyor.Büyük zorlukları var,en büyüğü ise insanlarla uğraşmak,günlük belki de şubenize göre binlerce insanı memnun etmek zorundasınız.Bundan önceki şubemde günlük ziyaretçi sayımız 2.500 ile 3.000 arasında değişiyordu.Bu insanların %90'ına dokunuyorsunuz diyebilirim.Lcw ise hernekadar dışarıdan basic bir imaja sahip olsa da yerli üretim anlamında taktiri hakediyorlar.Ancak personel ve yönetim anlamında çalışma şartları çok zor ciddi efor isteyen bir şirket.

- Soner Yalçın lise yıllarımdan beri en çok okuduğum yazardı.Bu süreçte Yalçın'ın fikirsel değişimine dahi şahit oldum.Okuduğum kitaplarından bazıları ; Teşkilatın İki Silahşörü,Behcet Cantürk'ün Anıları,Siz Kimi Kandırıyorsunuz,Bay Pipo,Reis ve Bu Dinciler O müslümanlara Benzemiyor adlı kitaplar. ( kimisi biyografi kimisi yakın siyasi tarihe dair kitaplar) Soner Yalçın'ın yanısıra Cüneyt Arcayürek - Derin Devlet,Aliyya İzzetbegoviç -Tarihe Tanıklığım,Mehmet Arif Demirer - Fatin Rüştü Zorlu Gerçeği gibi eserleri okudum.