Daha önce hiç bu konuya dahil olmadım. Böyle şeyleri hiç ama hiç sevmem çocukça şeyler. Ya susarım lafları insanın ağzına tıkarım kudurur durur (Örneğini burada yaşadım arkamdan çok konuştu, beni konuşturamadığı için) ya da açık açık yüzüne vururum hatasını. Ama her zaman cahil ile tartışmaya girmeme taraftarı olmuşumdur ki çok etkilidir.

Ama haklı olanın da ezilmesi taraftarı olmadım hiç. Teke tek değil de maşallah neredeyse sülale boyu tek bir kişiye yüklenenler olduğunu gördüm. Adil olmaksa bu hiç adil olan bir durum değil. Ama cümbür cemaat de gelseniz, herkese yeteriz biz.
Bir kere mahsus hadi ben de bozayım şu konuşmama huyumu. İstisnalar kaideyi bozmaz diyerek... Arada çocukla çocuk olmak da lazım değil mi?

Beni sizin forum çevrenizde kimse tanımaz. Kimsenin arkasından çevirdiğim işim, oyunlarım, planlarım olmadı.
Buraya işten güçten vakit bulduğum zamanlarda kafamı dağıtmaya geldim ama ne hikmetse kafa dağıtmak yerine, kafamın kırılmadığı kaldı neredeyse.
Yeni geleni dışlamak, kin gütmek, PM yoluyla, yeni üye olmuş hiç tanımadığı biri hakkında insanları doldurmaya çalışmak hangi akla mantığa sığar?

Bunu da senin aklına fikrine riayet ettiğin kişi çok iyi bilir!
Forumda yetkim elimden gidecek, yerimde gözü var? gibi şeyler çok çocukça. Kimsenin yerine göz dikmedim, yönetimde herkese yetecek kadar, açık yetki olduğuna da eminim, neyi paylaşamadığı konusunda hiç bir fikrim de yok. Yönetimde bağlılık, saygı, dürüstlük, çalışkan olmak ve birlik olmak esastır.
Gördüğün hataları düzeltmek, modluk görevini yapmaya çalışmak ne zaman suç oldu?

Ve bunu yapan kişiyi savunmak da, aynı o kişinin yaptığı adaletsizliğin aynısını yapmaktır!
Mağdurun yanında olan kişiyi de, adaletsiz olmakla suçlamak, aynı adaletsizliğe ortak olmaktır!
Sizin mağduriyet anlayışınız nedir bilemem ama yetki aldığın forumda görevini yapmamak oraya ihanettir... O görev elinden gidecek diye çamur atmak da karşı tarafa yapılan iftiradır!

Eğer bu yazdıklarım okunuyorsa, ilgili şahıslar bir çöp kutusunu açıp baksınlar.
Çöp Tenekesi - ForumDenizi.Com
Bir forum nasıl geriye düşürülürün örneğidir bu. Ama bunlar daha bir kısmı.
Bizim tek amacımız forumun kalitesidir ve ForumDenizi'ne üye olanlara kaliteyi sunmaktır.
Çöp içerik sunma ve forumun huzurunu bozanlara müsamaha gösterme devri kapanmıştır. Hadi size uğurlar olsun!