rainbow6 Açık Profil bilgileri rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 19 August 2019 Nereden: Andromeda Mesajlar: 3.061 Konular: 663 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 188 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 63 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1273 Verilen Beğeni: 867 Nereden: Andromeda İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Fenerbahce Rep Gücü: 49 İmamoğlu: Önümüzdeki hafta 500 bin koli yardım paketi ihtiyaç sahiplerine ulaşacak 03 April 2020 # 1 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, önümüzdeki hafta ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 500 bin kolinin hazır hale getirileceğini açıkladı. İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sizlerden gelen ayni katkılar, bağışlar ve belediyemizin olanaklarıyla yardım paketlerini hazırlamaya başladık. Önümüzdeki hafta 500 bin koli yardım paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazır hale gelecek. Birlikte başaracağız" ifadesini kullandı. İçişleri Bakanlığı yayımladığı genelge ile belediyelerin bağış toplamasını durdurmuş ve hesaplara bloke koydurmuştu. kaynak: t24 Bugün bana kısa mesaj geldi. AKP benden para istiyordu!!. Başka da bir şey demiyorum!!. "Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski Cevap Yaz