Mango Nickli Üyeden Alıntı
Selam canım @Regex 
Ongun'un bendeki yeri o kadar ayrıdır ki.. Hiç sanal ortamda tanışıp hayatınıza uzak yerlerden bile ışık saçan biri oldu mu? İşte benim oldu. Arkadaşlıklarım benim için her zaman çok önemlidir. Çok değer veririm sevdiğim insanlara. Sanırım sanaldan tanışıp gerçekten dostum olan bir sen varsın. Ama iyi ki de varsın! Seninle sohbet etmek, seninle bir şeyler paylaşmak beni inanılmaz mutlu ediyor. Umarım bu dostluğumuz hep böyle sürer ve elimizde olmayan sebeplerden ötürü aramız açılmaz.
Tekrardan iyi ki varsın ve iyi ki tanışmışız. 
Selam canım, n'aber yaa?
Dostluğumuz konusunda söylediklerine katılıyorum ancak uzaktan saçılan o ışığın aydınlığını yaratan mimarı sensin. Zira mükemmellik konusunda yarışamayacağımızı söylemiştim.

Benim için de senin ne kadar değerli olduğunu daha önce de anlatmıştım. Yine bıkmadan, usanmadan anlatabilirim. ^^ Ben de seni çok seviyorum, yerinin bendeki ayrılığını söylemlerden çok hissettirebildiğimi de biliyorum ve beni senin varlığından sonra mutlu edebilen şeylerden biri de sohbet ederken senin de neşeni sağlayabiliyor oluşum. Dostluğumuzun sürmesini ummanı anlayabilirim ama elimizde olmayan sebeplerden dolayı aramız nasıl açılacak? Pıçaklarım o sebepleri!

Böyle bir ihtimal yok. Anayasa'nın; değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddeleriyle eşdeğer bir varsayım bu.
Tekrardan; tekrar, tekrar, tekrar ve tekrar iyi ki varsın. Birbirimize aşina olmamız, birbirimizi gözlemlememiz uzun yıllar sürmüş ve tanışmamız biraz geç gerçekleşmiş olsa da arayı çabucak kapattık bence.