Regex Nickli Üyeden Alıntı
@SouLHuNTeR:
Selim ile tanışmamız yanılmıyorsam @Dua ' ablamın sayesinde olmuştu, kendisi @Dua ' ablamın eskiden kurduğu ve sonrasında benim de başına geçtiğim forumun İstanbul etkinliğine katılmıştı. Genellikle spor ve oyun bölümlerindeki paylaşımlarıyla bilirim. Güvenilir bir insandır, @Kronik Depresif ile bir ara proje konusunda iyi bir ikili olmuşlardı ama işten güçten projelere yoğunlaşamadılar.

Az önce nişanlandığını öğrendim, buradan da tebrik ederim. Umarım evlenmenizin de mutlu haberini duyar ve sevincinizi birlikte paylaşırız. Her şey dilediğince olsun dostum.

Allah razı olsun dostum güzel düşüncelerin için.Darısı sizlerin başına güzel duygular bunlar.Burdan da belirtmek istiyorum.Nikahım 12/Eylül/2020'dır.İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan Yunus Emre evlendirme dairesinde olucaktır.Müsayit olan herkes davetimdir.Tabii virüs belası yüzünden ertelenmezse

Evet Dua ve bazı arkadaşlar etkinlik çerçevesinde buluşmuştuk.Güzel vakit çekirdik.Artık böyle etkinlikler olmuyor.Keşke olsada tanışıp sohbet edebilsek.Umarım böyle bir etkinlik olurda forumdenizi olarak bende seve seve gelcem

@Kronik Depresif ' in yeri bende ayrıdır.Forum ortamlarında tanıdığım nadir güvenilir insanlardan biridir.İşlerimizden dolayı rast gitmedi projelerimiz.Sağlık olsun.

Projelerimizi kapatınca dostum @Regex 'in forumuna uğruyorum zaman fırsat buldukça.İnşallah dostum en iyi yerlerde olursun

Kısacası hepinizi seviyorum