Oğuzhan Nickli Üyeden Alıntı
Diyorsun ki devlet hazır olduğunuzu düşündü onun için böyle aniden karar aldı sizi sınadı. BÖylece virüsü iyice pekiştirdi/yayılmasına yardımcı oldu. hmm..
her yerde aynı olacak diye bir şey yok. etraftan gelen videoları fotoğrafları görüyoruz tek biri bile yeterlidir.
Devlet aldığı kararı açıklamadan önce hakim olmalı ve halka zamanında bilgi vermeli.
Benim evimde her şey var ondan çıkmadım ama ekmek az vardı dedik neyse un var ekmek yaparız gitmeyelim. Herkes böyle değil. ekmek yapanı var yapamayanı var. dükkan iki kişi alsa ne olcak dışarda dib dibe herkes.
Şimdi değerli dostum marketler başta olmak üzere zaten metrekareye göre müşteri alınıyor.Genelge var.Bulunduğum semtte göz ile yaklaşık 5 market gözlemleyebiliyorum ki zaten araçla idim.Kuyruk olanlarda maske,2metreye varan sosyal mesafe,market içlerinde ise sadece 2 kişi oluyordu.Çalışanlar kontrol ediyordu.Her yerde aynı olmuyorsa bu o duyarsız satıcı ve alıcının hatası.
Ani alınan kararlar ne olursa olsun evet eleştirilebilir.Eksileri muhakkak bugün olmasa da yarın ortaya çıkar.
Ben sadece şunu merak ediyorum,yasaklar arttı,sokağa çıkma yasakları zaten konuşuluyor,bilim kurulunu dinlerseniz dün daha ciddi önlem gelecek dedi (((: Haftalardır tv'lerden yırtınıyorlar olayları,bizim millet hala neden hazır değildi bu sürece?
Dün eczane ve sağlık ocağından annemin ilaçlarını alıp eve geçmem 15 dk sürdü.Evde de olası krize ve zaten olan krize karşı temel ihtiyaçlarımı aldım.Günler öncesinden de almıştım.
Olası olaylara karşı hani hazırdık???
Herkes bu olaya zaten hazırlıklı olmak zorundaydı!!!Hemde haftalardır!!!
Buradan devletin hatalarının yanısıra vatandaşın nekadar hazırlıksız,umursamaz olduğunu da bir konuşalım.
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.