Nyctophilia Nickli Üyeden Alıntı

Bilim kurulu 1 aydır hazır olun diyor kaldı ki insanımız her şeye hazırlıklı olmak zorunda iken Luppo'suzluğa hazır değilmiş demek ki.

Yine de saat 22:00 da sokağa çıkma yasağı şu andan itibaren şu koşullarda geçerli demiş olsalardı dün geceki manzara yaşanmazdı diye düşünüyorum.
Sistematik olarak daha beter bir tablo ile karşılaşcaktık.Milyonluk şehirde yaşıyorum ve perakendeciyim.Erken ilan etsen dahi gece yaşananın kat ve kat kötüsü bir durumla karşılaşacaktık.Milyonlarca insan hazırlıklı olduğu için amaaan diyip çıkmadı bile (: Erken saat olsaydı herkes bilinçsizce alışveriş için marketlere akın edecekti.Geç kalan çok değil 1 saat içerisinde boş raflar ile karşılaşacaktı.Milyonluk şehirlerde yağma,bilinçsiz tüketim akşam 24:00'a kadar devam edecekti.

Gündüz süpermarketler,akşam küçük işletmeler yağmalanacaktı.Sosyal mesafe 2 saat değil 10 saat ihlal edilecekti.Örnekleri mevcut İngiltere'nin durumu.

Kızdığım tek nokta belediyelerin daha erken haberdar edilmeyişi ve haftalardır milletin hiçbir şeye hazır olmaması.