Zeze Nickli Üyeden Alıntı
@Mezarkabul Aşağıdaki kelimeler senin için ne ifade ediyor?
Aile: Önemli
Sağlık: Çok Önemli
Aşk: Hayatın rengi
Sevgi: Güzel bir duygu
Hayat: Kısa
Dostluk: Güven
Para: Gerekli
Ölüm: Kaçınılmaz
Juliet Nickli Üyeden Alıntı
Matematik öğretmeni mii?
Ben tebrik ediyorum ve konudan hemen cikiyorum :d
Estağfurullah... Herkesin yapabildiği veya yapamadığı şeyler vardır. Ben matematiği seviyorum ve yapabiliyorum ama yapamadığım çok şey var.
grafitus Nickli Üyeden Alıntı
Meslek liselerinin mevcut vaziyetleri hakkında bilgi alabilir miyiz? AHL'de okudum. Hâlâ görüştüğüm hocalarımdan duyduğum ilgi alakaların gerek kültür derslerinde gerek meslek derslerinde git gide düştüğü yönünde. En azından birkaç genç Matematik ile ilgileniyor deyip, mesleğinizle alakalı tatmin yaşayabiliyor musunuz?
rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı
- Ne tür filmleri daha çok seversin ?. Dizi izler misin ?.
- Yaş kaçtı
.
- Metal müziği hala çok seviyoruz galba. Favori gruplarını alalım
.
++
Ben de metal müziği severim ama yaş ilerledikçe, artık kafa almıyor. Severek dinlesen de eskisi gibi dinlemiyorsun. Blues/Jazz'a da dönüyor insan kimi zaman
.
Ne tür filmleri daha çok seversin ?
Korku filmlerini ve fantastik filmleri severim. Yerli komedileri de izlerim.
Dizi izler misin ?
Yerli dizi olarak bir tek Hekimoğlu'nu izliyorum. Yabancı fantastik çizgiroman uyarlaması dizileri izliyorum.
Yaş kaçtı 
38
Metal müziği hala çok seviyoruz galiba. Favori gruplarını alalım.
Evet severim. Yerli olarak; Pentagram ve Almora favorilerim. Gerçi artık Almora diye bir grup yok. Yabancı olarak favorilerim; Nightwihsh, Rammstein, Metallica, Xandria...
Sadece Metal dinlemiyorum. Pop da dinliyorum ama 2000'li yılların pop şarkılarını dinlemiyorum. Bir kaç tane sevdiğim arabesk şarkıları da var. Türkü ve Türk Sanat Müziği de dinlediğim oluyor ama eğitimli seslerden dinlerim onu... Nağmelere boğulmuş türkü ve Türk sanat müziği şarkılarından tiksiniyorum.
Kardelen Nickli Üyeden Alıntı
Tebrikler..
Neden nickiniz Mezarkabul ?
Pentagram grubunun yurt dışı için yaptığı albümlerde kullandığı isim. Pentagram, en beğendiğim yerli grup.
Kaç para, kaç yalan, bedeli nedir yaşamanın?