Juliet Açık Profil bilgileri Juliet nickli üyeye özel mesaj gönderin Juliet nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Siz kalben dezenfekte oldunuz mu? Üyelik tarihi: 24 July 2019 Mesajlar: 2.380 Konular: 33 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 321 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 59 Konu(lar) Alınan Beğeni: 870 Verilen Beğeni: 77 İlişki Durumu: .. Burç: Koc Takım: Turkiye Rep Gücü: 59 Cevap: Düşün ki O Bunu Okuyacak. 19 April 2020 # 11 Zeze Nickli Üyeden Alıntı Belki ne olaylar vardır biz bilmiyoruzdur Hem hepimizin için de halledemediği ne olaylar vardır kimbilir. Bende severim şarkıyı. Tabi birde huzur vereni de bulmak lazım değil mi Sen buldun mu o huzuru @Juliet Hanımcım (: Elon umarım huzurunu kaçıyor mudur? Keşke kacirsa ya valla şuan Elon benim huzurunu kaçırsin istiyorum ama adam çocuk bekliyormuş Şaşırmayın bu erkek milleti böyle efenim utanmaz işte ne olacak! Papatya Nickli Üyeden Alıntı @Juliet aksiyon olsaydı iyi olurdu evde oturduğumuz yerde takip ederdik #forumdaaksiyonistiyoruz #zalimyonetimistifa angie Nickli Üyeden Alıntı Ahaha Nerede kaldı o eski aksiyonlar, sokuşturmalar @Juliet hanımcım. Herkes olgunlaştı. Angie hanımcım haklisiniz. Sanki beni bir konuda etiketlemissiniz ben bir ona bakayım Cevap Yaz