Öfke kontrol alırım bi' dal. Valla hiç kontrol ettiğim söylenemez daha 3-4 gün önce kavga ettim. Arkadaşla yürüyor ve o an muhabbet ediyorduk yolun ortasında durmuş 45-50 yaşında herifin teki, son anda gördüm fakat çarptım kendisine. 7-8 adım ilerledikten sonra arkama baktım el kol yapıp söylendiğini gördüm yanına gittim hayırdır lan dedim elini kolunu indir dememle (yürek yemiş) gözlüğümü tutup yere attı orda kan beynime çıktı. noktanoktanokta dedikten sonra üzerine çullandım ayırmaya geldiler. El kol yapmadan söylense yine bi' nebze eyvallah diyecektim fakat böyle şeylere takatim yok. Psikolojimin iyi olduğunu söyleyemeyeceğim için şiddete meyyalim var maalesef. Karşımdakinin -+ yaklaşım derecesine göre şekil alıyorum. Bu durumdan rahatsızım açıkcası genel olarak da ciddi agresif kişiliğim var. Bu durum nasıl düzelecek sorusunun cevabını da buldum; hayattan tam olarak keyif aldığım, kişisel sıkıntılarım minimum'a indiği zaman düzeleceğine inanıyorum. Psikolok felan fayda etmez inanmıyorum öyle şeylere..
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
</.BaşKomutan M.Kemal ATATÜRK ~./
1881 - 193∞
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
alkolik değilim; uzun zamandır dişim ağrıyor
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.