Jön TüRk Açık Profil bilgileri Jön TüRk nickli üyeye özel mesaj gönderin Jön TüRk´nin Web Sitesini ziyaret edin Jön TüRk nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 January 2020 Nereden: Başkent Mesajlar: 19.731 Konular: 918 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 230 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 47 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1045 Verilen Beğeni: 974 Nereden: Başkent İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Trabzonspor Rep Gücü: 61 Cevap: Abdurrahim Karakoç Şiirleri 23 April 2020 # 11 Saati Yok Eremi Yok Aşktan yana söz duyunca, Ben hep seni düşünürüm. Uçsuz hayaller boyunca, Ben hep seni düşünürüm. Yıldızlar kayar yüceden; Renkler sıyrılır geceden; Yüreğim sızlar inceden; Ben hep seni düşünürüm. Aklın ucu değer hiçe; Yol ararım içten içe. Kainat uyur sessizce, Ben hep seni düşünürüm. Korkunun bittiği yerde Haz duyarım perde perde. Bir mezar görsem bir yerde, Ben hep seni düşünürüm. Zaman hep sonsuza akar Meyve dökülür,dal kalkar. Çiçekler bakar bakar, Ben hep seni düşünürüm. Rüzgar eser ilden il'e Sağlıkta bitmez bu çile. 'Var'dan öte 'Yok'ta bile Ben hep seni düşünürüm. “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .” Mustafa Kemal AtatürkTo view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz