Mango Açık Profil bilgileri Mango nickli üyeye özel mesaj gönderin Mango nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 19 February 2018 Mesajlar: 3.796 Konular: 696 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 883 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 74 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 Burç: Aslan Rep Gücü: 59 ForumDenizi Sevdiğin Şiiri Paylaş Yarışması | Başvuru 25 April 2020 # 1 Merhaba değerli ForumDenizi üyeleri, Yeni bir yarışma ile tekrar karşınızdayız. Sevdiğin Şiiri Paylaş Yarışması Herkes sevdiği bir şiiri bana özel mesaj yoluyla gönderecek. Şiirler ankete sunulacak. Yarışmaya katılmak için gerekli olan şartları aşağıda belirtiyorum. Umarım katılımı bol bir yarışma olur. Yarışma Kuralları - ForumDenizi kuralları bu yarışma içinde geçerlidir. - Herkes yarışmaya bir şiir ile katılma hakkına sahiptir. - Yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar katılmak istediği şiiri bana özel mesaj yoluyla göndermelidirler. - Yarışma konumuzun içinde rencide edici sözler yazmak yasaktır. - Bu başlık altından paylaşılan şiirler kabul edilmeyecektir. - Yarışma birincisine Rankı 1 hafta süreyle hediye edilecek + 500 rep verilecektir. Son katılım: 10.05.2020 Pazar Günü To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.