Arthuil Açık Profil bilgileri Arthuil nickli üyeye özel mesaj gönderin Arthuil nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 20 December 2017 Mesajlar: 7.239 Konular: 7 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 655 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 105 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1912 Verilen Beğeni: 584 Rep Gücü: 56 Cevap: ForumDenizi'ne Yeni İfadeler Eklenmiştir, Eklenecektir 29 April 2020 # 1 yasemen Nickli Üyeden Alıntı Aa olur mu öyle sey, öylesine takildim ben Tabi olmaz, tek sana yar etmem. Zeze Nickli Üyeden Alıntı Zamanla eskiler de düzenlenecek ama bir çoğu değişmeyebilir. Sadece kaldırıldığından sıkıntı oluşturmayanlarda değişim düşünüyoruz. Kaldırıldıkları zaman yerlerinde ifadelerin anlamsız kodları kalacak ve kötü görüntüye neden olacak. O ifade benim de en sevdiklerimden ama tabi senin de olabilir Onu demiyorum. Mesela bir mesaj yazdıktan sonra ifade ekleyeceğimiz sırada "fazlası" yazan yere tıklıyoruz kocaman bir sayfa araları boş boş ne aradığını bulmak için yarım saat gözün yoruluyor. Onun yerine yanında yönünde yazan adları madları komple kaldırıp sanki bir telefon uygulaması gibi minik bir pencereye bütün ifadeleri yanyana koyun. Zaten biz aradığımızı çabucak buluruz. Yani o yanındaki ekstra açıklama kodlarına filan gerek yok. Onun yerine ifadenin üzerine cursoru tuttuğumuz zaman kodunu yazarsınız, bizde "haaa bu oymuşşşş" deriz Cevap Yaz