Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Admin Üye Diyalogları 03 May 2020 # 1 Forum yöneticisi: Arkadaşım bu konu daha önce verilmişti. Forumu aramadan niye konu açıyorsun. Kullanıcı : Arama emrim yoktu arayamadım ehuehueheu Forum yöneticisi: Banned ! Kullanıcı : Haci bak hele Forum yöneticisi: Evet Kullanıcı : Hani derler ya, film yıldızı olmanın yolu rejisörün yatak odasından geçer diye. Forumlarda yönetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok değil mi? Ehuehuehuehu Forum yöneticisi: Banned ! Kullanıcı : Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yöneticisi: ee Kullanıcı : Bizim bir arkadaş iceride kalmış , üstüne kilitlemişşin konuyu, bir aç da çıkıversin ehuehuehu Forum yöneticisi: Banned ! Kullanıcı : Hacı program isteklerimizi burada mı yapıyoruz. Forum yöneticisi: evet Kullanıcı : O zaman sıradaki program sevip de kavuşamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yöneticisi: Banned ! Forum yöneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi! Kullanıcı : Biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyok mu ehueheuehu Forum yöneticisi: Banned ! Kullanıcı : Hacı sen ne is yapıyorsun ? Forum yöneticisi: Bir Forumda üst düzey yöneticiyim. Kullanıcı : oldu Kullanıcı : Bir zamanlar hor görüp de banladığın , repsiz ama gururlu bir user vardi ya Forum yöneticisi: ee ? Kullanıcı : Yok yani abi banı artık kaldır da foruma girelim diyiciydim Kullanıcı : Abi forum yöneticisi forumda ne yapar? Forum yöneticisi: Yanlış yere açılmış konuları taşır, kurallara aykırı mesajları siler vs.. Kullanıcı : Getir götür isleri yani, hani ofislerde çalışan ofis boylar gibi , başka bir deyişle forum boy da diyebilir miyiz? Forum yöneticisi: Banned ! Forum yöneticisi: Arkadaşım bu konu daha önce açılmıştı ! Kullanıcı : Konu çok fazla rağbet görünce bir tane de biz açalım dedik ehuehuehu Forum yöneticisi: Banned! Kullanıcı : Hocam bir dakika bakar mısın ? Forum yöneticisi: Ne var user Kullanıcı: Hocam windows bölümünde bir soru sormuştum. Kimse cevaplamamış. Çok acil hocam ya bir cevaplasan diyordum. Forum yöneticisi: Ben anlamam windowsdan kurban Kullanıcı : Ee iyi de sen windows bölümünde moderatörsün Forum yöneticisi: Ha o mu? Admin bizim halaoğlu oluyor. Sağ olsun bizi kırmadı, beni de moderatör mü ne diyin, işte ondan şey ettirdi. Kullanıcı : Hönk ! Kullanıcı : Haci ben avatar olarak babamın resmini koysam olur mu? Forum yöneticisi: Bana ne kardeşim ya, istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yönetici ol, ben intihar etmeye gidiyorum! Kullanıcı : Hacı bizim bir arkadaş foruma üye oluyor. Hani kayıt olurken referans yazılan bir bölüm var ya. Forum yöneticisi: ee? Kullanıcı : Oraya belediye meclisinde encümen üyesi olan dayımın ismini yazsam olur mu diye soruyor. Forum yöneticisi: Jilet verin lan banaaaaaaaa Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz