Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Kaç Canım Kalmış - Söz, Kaçmıycam 03 May 2020 # 1 Kaç Canım Kalmış - Söz, Kaçmıycam yıllarca koştum peşinden güzellerin, sevilmedim kendimden uzaklaştıkça dönemedim, düzelmedim artık hırsım kalmadı türk dizisine döndüm bakın beni dinleyin hiç kimseyi sevmeyin sıcak bulduğum ilk kucağa kafamı yaslıycam soğuktan büzüşmüş elimi eline zamklıycam sokaktan alınıp içeri bir kedi gibi bi sahiplenen varsa/çıkarsa beni, söz, kaçmıycam yıllardır beklentilerden komadayım, çıkar beni son anda döndüm ölümden serum gibi dirilt beni artık hırsım kalmadı türk dizisine döndüm bakın beni dinleyin hiç kimseyi sevmeyin sıcak bulduğum ilk kucağa kafamı yaslıycam soğuktan büzüşmüş elimi eline zamklıycam sokaktan alınıp içeri bir kedi gibi bi sahiplenen varsa/çıkarsa beni, söz, kaçmıycam Cevap Yaz