Mango Açık Profil bilgileri Mango nickli üyeye özel mesaj gönderin Mango nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 19 February 2018 Mesajlar: 3.796 Konular: 696 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 883 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 74 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 Burç: Aslan Rep Gücü: 59 Kadınlar Akıllıdır 08 May 2020 # 1 Kadının biri bir gün ormanda gezinirken tuzağa yakalanmış bir kurbağa görmüş. Kurbağa ona, "Beni bu tuzaktan kurtarırsan, sana 3 dilek hakkı tanıyacağım". demiş. Kadın onu kurtarmış ve kurbağa da: "Teşekkür ederim, ama sana dileklerinle ilgili bir koşulu söylemeyi unuttum. Ne dilersen dile, dileğinin 10 katı iyisine ve fazlasına kocan da sahip olacak!" Kadın: "Tamam" demiş. İlk dilek olarak; "Dünyanın en güzel kadını olmak istiyorum." demiş. Kurbağa onu uyararak demiş ki: "Bu dilek, senin kocanı da dünyanın en yakışıklı adamı yapacak ve kadınlar onun başına üşüşecek." Kadın: "Bu önemli değil, çünkü ben en güzel kadın olacağım için, onun gözü benden başkasını görmeyecek". Ve ilk dilek gerçekleşmiş. Kadın dünyadaki en güzel kadın oluvermiş. İkinci dilek olarak; "Dünyadaki en zengin kadın olmak istiyorum." demiş. Kurbağada yine uyararak: "Bu kocanı dünyadaki en zengin adam yapacak, senden de 10 kat zengin olacak" demiş. Kadın: "Bu da önemli değil, çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir" demiş. Dilek gerçekleşmiş ve dünyanın en zengin kadını oluvermiş. Kurbağa, kadına üçüncü dileğini sorduğunda, kadın son dileğini söylemiş: "Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum" demiş... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz