rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı
14 Nisan'dan baz almışlar!!. O yüzden 14 günlük yatırmışlar. Bizim şirkette 1 kişi hariç herkese bu tutar yattı. Bir kaç arkadaşıma da sordum, onlara da bu kadar yatmış.

O 1 kişi dediğim arkadaşa da niye yatmadı, bilemiyoruz. Ancak yine başka bir arkadaşa yatmamıştı. Onun dediğine göre daha önce işsizlik maaşını kullanmıştım sonuna kadar, ondanmış dedi.

Yani anlayacağın bizim paramızı bize veriyorlar. Daha da kötüsü ise, yarın öbür gün işsizlik maaşı alacak olanlar, bu aldıkları ay kadar düşülecek.

Neresinden tutsan elinde kalıyor .

Çok şükür durumum nispeten iyi sayılır (şimdilik ) Evli, çocuğu olan aileler 2 ay bekledi ve 545 aldı. Onların halini düşününce, cidden kahroluyorum.
Özetle 545'İ 1100'e tamamlama işini şirketlere bırakmışlar (: Bunu da yapan şirketler var ama yapmayanların çalışanları 3 kuruşa o ay için talim oldu.Çok zor durum.

Muhasebeci bir arkadaşım bu işleri kovalıyor şirketindekiler için başvuruları vs yaptı.Kaç ay ödenekten faydalanırsan faydalan,tüm yılın işsizlik maaşının yanacağını söylüyor.Kullandığın kadar alınmaması gerekmiyor mu?