Juliet Açık Profil bilgileri Juliet nickli üyeye özel mesaj gönderin Juliet nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Siz kalben dezenfekte oldunuz mu? Üyelik tarihi: 24 July 2019 Mesajlar: 2.380 Konular: 33 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 321 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 59 Konu(lar) Alınan Beğeni: 870 Verilen Beğeni: 77 İlişki Durumu: .. Burç: Koc Takım: Turkiye Rep Gücü: 59 Cevap: Papatya 10 May 2020 # 1 Ne zaman bu konuya yazacak olsam bir işim çıkıyor yazamıyorum kazasız belasız diyelim ehehehe. Papatya ile nerde tanıştık bu konulara hiç giremem ben bir konuya girince çıkamıyorum çünkü. Papatya çok asildir bunu net olarak söyleyebilirim.Nerede ne yapması gerektiğini bilen bir duruşu kalitesi vardır.Ah bir de çok yardımseverdir. (unutmam : ) Gel gelelim avatar imza konusuna Yahu dün adını yazmam doğru olmaz reklamcı falan olmayayım şimdi XX foruma gittim senin imzanı gördüm dedim yarabbim bu nedir harika ya Ve son olarak demem odur ki Zevkli zevkini beğeniyorum . Ha şuraya bir şarkı da bırakayım; Kalbin gibi güzel geçsin ömründe. Cevap Yaz