Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 İkiye On Kala - Yatsam Uyurum 10 May 2020 # 1 İkiye On Kala - Yatsam Uyurum Yolun yanlış tarafındaymışım sonunda anladım, zaten sıkılmıştım yüzüme vuran ışıklardan. Hep yanlış şeyleri aklımda tuttum ve hep yanlış şeyleri unuttum. Belki de bu yüzden anlamsızdı hayat ve bu yüzden özür dilemek gibi yaşamak. Söylemem gerekenleri bıraktım masanın üstüne, gidiyorum ama biliyorum yatsam uyurum. aklımdan geçenleri bıraktım masanın üstüne, gidiyorum ama biliyorum yatsam uyurum. Aslında o kadar da önemli bir şey değildi, Dünya'nın bu kadar da hızlı dönmesi. Böyledir, güzelse hikayeler çabuk biter. Fark ettiysen bunu da bilerek yapıyorlar gibi. Ne yapayım fena halde utangaç adamsam, koca koca süslü cümleler kuramıyorsam. Cevap Yaz