Turan Açık Profil bilgileri Turan nickli üyeye özel mesaj gönderin Turan nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 15 March 2020 Mesajlar: 9.550 Konular: 4799 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 73 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 38 Konu(lar) Alınan Beğeni: 772 Verilen Beğeni: 698 Burç: Kova Takım: Trabzonspor Rep Gücü: 19 Aslıhan Doğan Turan: Üçüncü çocuk için de çok beklemeyiz 10 May 2020 # 1 16 aylık Hamza Arda adında bir oğlu olan, ikinci oğlunu da kucağına almaya hazırlanan Aslıhan Doğan Turan, "Anne olmak hayattaki en büyük hayalimdi. Beni, ben yapan şey oldu. Kalabalık aileleri seviyoruz eşim Arda'yla (Turan). Üçüncü çocuk için de çok beklemeyiz" dedi. 16 aylık Hamza Arda adında bir oğlu olan, ikinci oğlunu da kucağına almaya hazırlanan Aslıhan Doğan Turan, "Anne olmak hayattaki en büyük hayalimdi. Beni, ben yapan şey oldu. Kalabalık aileleri seviyoruz eşim Arda'yla (Turan). Üçüncü çocuk için de çok beklemeyiz" dedi. Günaydın'dan Merve Yurtyapan'ın sorularını yanıtlayan Aslıhan Doğan Turan oğlunun doğumundan hamilelik sürecinde yaşadıklarına, eşiyle olan aşklarından aile hayatlarına kadar her şeyi anlattı.. İşte Aslıhan Doğan Turan'ın açıklamalarından satır başları: Kaynak Fanatik Cevap Yaz