Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 İlhan Şeşen Sarılınca Sana 12 May 2020 # 1 İlhan Şeşen Sarılınca Sana Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sarılınca sana hemde titreyerek Sevişince benimle sabahlara dek Gideceksen eğer gelirim diyerek Bir daha geri gelme Elde ne varsa sende kalsın Umurumda değil eller alsın O kadar zararım olsun varsın Geri hiçbir şey verme Bir daha geri gelme Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sarılınca sana hemde titreyerek Sevişince benimle sabahlara dek Gideceksen eğer gelirim diyerek Bir daha geri gelme Elde ne varsa sende kalsın Umurumda değil eller alsın O kadar zararım olsun varsın Geri hiçbir şey verme Bir daha geri gelme Sarılınca sana hemde titreyerek Sevişince benimle sabahlara dek Gideceksen eğer gelirim diyerek Bir daha geri gelme Elde ne varsa sende kalsın Umurumda değil eller alsın O kadar zararım olsun varsın Geri hiçbir şey verme Bir daha geri gelme Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra Cevap Yaz