Asrevya Nickli Üyeden Alıntı
Peki üstadım varsayalım deney uygun sonuç verdi.Hayatta kalmayı başarabilir mi?
Sizin olasılıklarınız nelerdir?Orantısız bir vücuda sahip olacağı belirtilmiş.
Uzun süre hayatta kalma şansı yok, çünkü insan geçirdiği evrimsel süreç sonucunda vücudu yaşadığı koşullar ve atmosfere çok uzun süreçler sonucunda uyum sağlayarak gelişmiştir.
Vücudun orantısız olması olası bir durum, çünkü vücud folik asit alamayacak ve muhtemelen bit kaç.uvuz eksik kalacaktır, bunun dışında vücutta yaşamsal döngüyü oluşturacak organlar mevcut yaşam fotmunu destekleyecek formayta olamayacak ve denek en fazla 40 yada 50 gün yaşamını idame edebilecektir.
Dünya üzerinde yada ülkemzide bebek ölümlerinin azalması ve nufus oranının hızla artması yaşamın kalitelileştirilmesi yada kalitesiz ve kısa olmadının bizim elimizde olduğunun bir göstergesidir.
Biraz abartılı bir iddia olabilir ama evrimsel süteç sonucuda olsa ilkrl bir yaşamın yeryüzünde hiç olmadığını, adlında bizden önceki çağdan daha ilkrl yaşadığımıza inanıyorum.
Marsa önümüzdeki yıllarda bir koloni kurulacak ve oraya insanlar dönmemek üzere taşınacak...
Ben insan dna sının karşılaştığı ortama sürrç yada asıtlar içerisinde uyum sağlayacağını düşünenlerdenim.
İlk fönem belki ciddi sıkıntılar yaşanacak,bir çok mühendislik harikası ortaya konacaktır ama nesiller sonrasında evrimsel bir döngü baş göstereceğine inanıyorum. Homonculustada aynı şey neden olmasın..
Denek geliştirilip daha fazla yaşaması sağlanabilir.