Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Çağan Şengül & Yasir Miy - Tenha 16 May 2020 # 1 Çağan Şengül & Yasir Miy - Tenha Dur yüreğime bir koy Anıları bir tart nedir bu yol Dur günümü geceden Adımı hecemden ayırıyor Dur ama son bir şey Anılar değil, acılarla kaldım Bir güne sığmadı, yerin dolmadı Gözlerimde kaldın Gör hadi gör beni Artık sev beni, bir yol vardır elbet Gözlerimin içinde ay kalır hep benimle Sensizim ben bu bahar Hep sonbahar düşlerimde Ağla gönlüm ağla, duyan yok Bir tenhada düştüm, tutan yok Ağla gönlüm ağla, duyan yok Bir tenhada düştüm, tutan yok Dur, yüreğime bir koy Anıları bir tart nedir bu yol Dur ama son bir şey Anılar değil, acılarla kaldım Bir güne sığmadı, yerin dolmadı Gözlerimde kaldın Gör hadi gör beni Artık sev beni, bir yol vardır Gözlerimin içinde ay kalır hep benimle Sensizim ben bu bahar Hep sonralar düşlerimde Ağla gönlüm ağla, duyan yok Bir tenhada düştüm, tutan yok Ağla gönlüm ağla, duyan yok Bir tenhada düştüm, tutan yok Cevap Yaz