Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Bağzıları Evleniyormuşsun Bugun 17 May 2020 # 1 Bağzıları Evleniyormuşsun Bugun Ben değiştim dün gece Sen giderdin yine İnan olmaz annem kızar Tekrardan sevmeme Benden kalan bir anıydı Senden kalan bir acıydı Öyle güzel güzel gülme Benden kalan bir anıydı Senden kalan bir acıydı Öyle güzel güzel gülme Evleniyormuşsun bugün Bilmiyor muyum Özlemiyormuşsun beni Duymuyor muyum Evleniyormuşsun bugün Öyle diyorlar Özlemiyormuşsun beni Öyle diyorlar Evleniyormuşsun bugün Bilmiyor muyum Özlemiyormuşsun beni Duymuyor muyum Evleniyormuşsun bugün Öyle diyorlar Özlemiyormuşsun beni Öyle diyorlar Ben değiştim dün gece Sen giderdin yine İnan olmaz annem kızar Tekrardan sevmeme Benden kalan bir anıydı Senden kalan bir acıydı Öyle güzel güzel gülme Benden kalan bir anıydı Senden kalan bir acıydı Öyle güzel güzel gülme Evleniyormuşsun bugün Bilmiyor muyum Özlemiyormuşsun beni Duymuyor muyum Evleniyormuşsun bugün Öyle diyorlar Özlemiyormuşsun beni Öyle diyorlar Evleniyormuşsun bugün Bilmiyor muyum Özlemiyormuşsun beni Duymuyor muyum Evleniyormuşsun bugün Öyle diyorlar Özlemiyormuşsun beni Öyle diyorlar Cevap Yaz