Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Can Ozan ve Deniz Tekin - Baktın Olmuyo 17 May 2020 # 1 Can Ozan ve Deniz Tekin - Baktın Olmuyo dünyanın en güzel yeri senin yanın evet ama gelmek yasaktır bana sen dünyanın bi ucunda ben ellerim avucumda kaldım bu boş diyarda olur ya insan değişir başka bedenlerle sevişir gerek yok suçluluk duymaya dinle dinle baktın olmuyo bu şarkıyı söyle bi gülümseme kondursun yüzüne sen hiç üzülme asla ziyan olmazsın ziyan olmazsın sen her gecemde gündüzümde hiç gözümde uyku yokken saatlerce düşündüm doğru zaman, doğru insan yanlış karar yok işin özünde sen beni istemedin olur ya insan değişir başka bedenlerle sevişir gerek yok suçluluk duymaya dinle dinle baktın olmuyo bu şarkıyı söyle bi gülümseme kondursun yüzüne sen hiç üzülme asla ziyan olmazsın sen Cevap Yaz