Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Ali Atay - Yalan 17 May 2020 # 1 Ali Atay - Yalan Düşerken duramazsın Susarken anlatamazsın Belki de Ne bileyim ben Uzaksan duyamazsın Bıraksam bulamazsın Nerdeyim Biliyorum ben Yalan ne diyorsam ne duyduysam hep yalan Yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan Duramaz ki yanan Bulamaz ki arar Duruyorum ben Yalan ne diyorsam ne duyduysam hep yalan Yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan Bilirsen unutamazsın Aşikarı saklayamazsın Kimdeyim Arıyorum ben Solarsan açamazsın Kurursan damlayamazsın Belki de Kuruyorum ben Yalan ne diyorsam ne duyduysam hep yalan Yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan Duramaz ki yanan Bulamaz ki arar Duruyorum ben Yalan ne diyorsam ne duyduysan hep yalan Yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan Cevap Yaz