Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Kasım Şeren - Aşk Benimle 17 May 2020 # 1 Kasım Şeren - Aşk Benimle Unutulduk bak yine Dönüşü yoktu diye Bu kadar kolaymıydı Aşk benimle Aşk benimle Aşk benimle Aşk benimle Aşk benimle Durdursam zamanı Döndürsem geriye Durdursam zamanı Döndürsem geriye Aşk benimle Dursun bir yerde Aşk benimle Dursun bir yerde Aşkın yalan olmuş senin Bir gerçeğin var o da benim Ne istedin benden zalim Bak ben seni deliler gibi Sevmiştim Ben sana kalbimi vermiştim Seni deliler gibi Sevmiştim Oooo aşkın yalan olmuş senin Bir gerçeğin var o da benim Ne istedin benden zalim Bak ben seni deliler gibi sevmiştim Ben sana kalbimi vermiştim Seni deliler gibi Sevmiştim oooo kAMERA ARKASI Cevap Yaz