Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 İskender Paydaş feat. Kenan Doğulu - Dr. 18 May 2020 # 1 İskender Paydaş feat. Kenan Doğulu - Dr. Dur dinle şu derdimi Kim bilebilir ki aramızda var bir mesele Ben kulağı tıkalı ona takıntılı Onda kaldım her şeyimle Ah bu kanepenin bir dili olsa Anlatsa dünya sarsılsa Yok çok sevişmenin hiç zararı yok Aşktan ölen varsa söyle Doktor derdime bul bir çare Ona doyamıyorum yaz bir reçete Sabah akşam yemekten önce ve sonra Her anımda yanımda istiyorum Gel sevenleri düşün Düşün hepimizi Bir tavsiyen yok mu birader Sen anla şu halimi İyileştir bizi Ne demişler aşk ilaçtır Ah bu kanepenin bir dili olsa Anlatsa dünya sarsılsa Yok çok sevişmenin hiç zararı yok Aşktan ölen varsa söyle Doktor derdime bul bir çare Ona doyamıyorum yaz bir reçete Sabah akşam yemekten önce ve sonra Her anımda yanımda istiyorum Cevap Yaz