Mollasse Açık Profil bilgileri Mollasse nickli üyeye özel mesaj gönderin Mollasse nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 18 May 2020 Nereden: Alaska. Mesajlar: 220 Konular: 13 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 9 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 10 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 Nereden: Alaska. İlişki Durumu: Okyanus'a aşık. Burç: Ikizler Takım: Besiktas Rep Gücü: 8 Cevap: Manzarasınısevdiğimbalkon.' 18 May 2020 # 11 Şimdi değil, Şim-di de-ğil. Hayır lütfen şimdi olmasın. Babam şöyle derdi: "Keşke ağlayamayacak kadar acıya alışmış olsak." Sonra bir sigara çıkarırdı paketinden, birini bana uzatırdı. Utanırdım. Baba bu yanında nasıl içeceğim? Şöyle dedi bir gün: "Hiçbir kadın sigarasının yakılmasını hak etmeyecek kadar, çirkin değildir." Hayatımda ne olursa olsun, eksiğiyle fazlasıyla. Ben güzelim. Rakı yoksa, acı içerim. Baba, acıdan kadınınım ben senin. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.Okyanus'a aşık papatyayım,Ve bir Nazım'ın Milena'sı. Cevap Yaz