Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Osman Değirmenci - Gülüşün Bana Güneş Olsun 23 May 2020 # 1 Senin için yanan yüreğim Ellerinde can bulsun Bırak ölümlü koca bedenim Sensizken kahrolsun Yakarım ben o yürek acımı yine yalnızlığa boğdum Kimsem yok yapayalnız hasretlere vuruldum Ağlayan biri gibi yapa yalnız bir sokakta kayboldum Hasretin vurdu bedeni yine sana muhtaç oldum Unutulur gider anılar, yine yalnızlığı kovalar biten hasretim Yüreğimi yaralar, deli gibi sevdim yine çarem yok Kimsesiz yalnız odalar, evim oldu bak yine savurdu kader bizi Kimsesizim ben hep sensizim, gel benimle ol meleğim... Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz