Bazı arkadaşlar ablamız hakkında karalama politikası oluşturmaya çalışmışlar. Burada bizimle olması biraz üzmüş galiba. Okuduğum zaman, aklımda istemsizce şu soru kalıbı beliriverdi.

Tam olarak süresini hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam ya bu yılın başları ya da geçtiğimiz yılın son aylarına doğru x bir platform üzerinde güvenlik ayarlarını kontrol edip yazılımsal firewall çalışmaları yapmam için bir talepte bulunulmuştu. Kabul ederek, gerekli arkadaşlığın hatrını baz alarak yardımcı oldum. Bunun havasını atacak değilim. Önemli nokta; @Asrevya ile aynı ortamda bulunmamızı yorumlayan arkadaşlar o zaman neden bu duruma istinaden çekincelerini ve olumsuz düşüncelerini paylaşmadılar, çok merak ediyorum? Google Drive diyorum ve susuyorum.

Herkes kendi işi ve çevresiyle ilgilenirse defterler de açılmamış olur. Zira kimse kimsenin yaşam koçu değil. Yetişkin insanlarız, herkesin iradesi hür. İnsanları kendiniz gibi sanmamayı öğrenin.

@Asrevya; tekrar yanımızda olduğun için teşekkürler ablacım. Gerçek dostlar, zor günde belli olur. Sana sözümüz olsun, burası kalitesinden ve özgün çizgisinden asla ödün vermeyecek.