Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Kişi Nasıl Etiketlenir? - Mention Nasıl Yapılır? 27 May 2020 # 1 Muhakkak "@" işaretini bir çok kullanıcı yazmayı biliyordur. Fakat yeni bilgisayar ve internet kullanıcıları için, sıfırdan belirtmek istedim. Resimde de göreceğiniz üzere, "Alt Gr" ve "Q Harfi" kombinasyonlarına aynı anda basarak @ işaretini oluşturabilirsiniz. Daha sonra "@" işareti önüne etiketlemek istediğiniz üye nickini bitişik yazmanız yeterli olacaktır. Siz mesajınızı gönderdikten sonra otomatikmen etiketleme gerçekleşecektir ve karşı tarafa bildirim gidecektir. Önemli Not: Eğer yazınıza yazı stil ve renkleri tanımlıyorsanız, muhakkak örnek resimde ki gibi "@" işaretinden önce boşluk bırakın. >>> Eğer hâlen etiket yapamıyorum, etiketim neden olmuyor gibi şikayetiniz var ise daha önceden şikayet oluşturulmuş şu konuya da bir göz atın; http://www.forumdenizi.com/onerileri...pamiyorum.html Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz