Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Kendime · Perdenin Ardındakiler 29 May 2020 # 1 Kendime · Perdenin Ardındakiler Seni öpmeden ölürsem Şehrimin yağmurları adına kazınır Yine sana yazarım Seni öpmeden gidersem Tutmaz ayaklarım Seni bulmalıyım Kalbine dokunmalıyım Beni sev, beni gör, beni duy ve sarıl Kokunu benle sanıp bağrıma basarım Kendime darılır kendime kızarım Odamdan solmaya başladın Beni sev, beni gör, beni duy ve sarıl Kokunu benle sarıp bağrıma basarım Kendime darılıp kendime kızarım Odamdan solmaya başladın Seni öpmeden gülersem Topluma kanser yayılır Dudaklarından soluklanayım Seni öpmeden uyursam Rüyalarım yarım kalır Bunu yapmamalısın Kabusum olmamalıydın Beni sev, beni gör, beni duy ve sarıl Kokunu benle sarıp bağrıma basarım Kendime darılır kendime kızarım Odamdan solmaya başladın Beni sev, beni gör, beni duy ve sarıl Kokunu benle sarıp bağrıma basarım Kendime darılıp kendime kızarım Odamdan solmaya başladın Cevap Yaz