Lawrance Nickli Üyeden Alıntı
Deva ve Gelecek partisinin o kadar alabileceğini sanmıyorum açıkçası

Diğer oranlar makul görünüyor
Ben öyle düşünmüyorum. Gelecek belki almayabilir ama DEVA en az yüzde 5 alır.
Siyaset okumayı bilen biri, malum zihniyetin!! son zamanlarda bu partiye saldırmasından, bunun sağlamasını alabiliriz. Oy böleceği kesin zaten. Allah'ın sopası yok işte. Yıllarca sol partiler bölündü, şimdi sıra sağ partilerde .

Ayrıca CHP'nin yüzde 30'u da makul. Zira 'Erdoğan: İstanbul'u kaybedersek Türkiye'yi kaybederiz' diyordu. Bununla da kalmadı muhalefet, tüm kritik büyükşehirleri aldı. Bunun yansıması elbet olacaktır. Ha, iktidar olacak demiyorum, ama bu illerde çok güzel çalışıyor muhalefet, bunun etkisi kesin olacaktır.Bir de en son gençlerin AKP'ye oy verme eğilimi olmaması da, buna etken olabilir.

Zira gençler din ve milliyetçi sömürüleri, camiler ahır, karne ile ekmek gibi ipsiz sapsız ifadeleri sallamıyor. Gençler asgari ücret ile sürünmesine bakıyor, elektronik alet almanın ateş pahası olmasına bakıyor ve ardından iktidarda kim var ona bakıyor . (bunu neden dedim. daha önce erduvancı bir çok personelim imamoğlucu oldu . sorduğumda ise "abi 24 yaşındayım,hep aynı adam, hep aynı sözler bıktık yae" cevabı aldım. gençlerin çoğunda bu psikoloji var)