Jön TüRk Açık Profil bilgileri Jön TüRk nickli üyeye özel mesaj gönderin Jön TüRk´nin Web Sitesini ziyaret edin Jön TüRk nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 January 2020 Nereden: Başkent Mesajlar: 19.731 Konular: 918 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 230 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 47 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1045 Verilen Beğeni: 974 Nereden: Başkent İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Trabzonspor Rep Gücü: 61 Cevap: Cahit Sıtkı Tarancı Şiirleri 30 May 2020 # 31 Eski Saadetinle Şair: Cahit Sıtkı Tarancı Mazim! Ah,o bir daha bulunmazbir hazine! Hırsız gibi dalardım altın gümüş içine. Dalardım!Fakat şimdi o servetten bana ne! Mazim!Ah, o bir daha bulunmaz bir hazine! Mazim çılgınca çalan,çalan bir orkestra! Her günüm bir ahenkte,her biri bir hatıra! Piyano,keman,flüt,saksafon ve tambura! Mazim bir orkestra,mazim bir orkestra! Mazim tüten bir baca,dumanın yoktu sonu. Her günüm göğe çıkan bir duman helezonu. Hangi mel'un şeytandır bilsem söndürdü onu! Mazim tüten bir baca,dumanın yoktu sonu. -Eski saadetinle,geçmiş günleriyle kal! Gözlerini yumarak o dünyayı seyre dal! O değil mi hayatta tutunduğun en son dal! Eski saadetinle,geçmiş günlerinle kal! “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .” Mustafa Kemal AtatürkTo view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz