Jön TüRk Açık Profil bilgileri Jön TüRk nickli üyeye özel mesaj gönderin Jön TüRk´nin Web Sitesini ziyaret edin Jön TüRk nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 January 2020 Nereden: Başkent Mesajlar: 19.731 Konular: 918 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 230 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 47 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1045 Verilen Beğeni: 974 Nereden: Başkent İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Trabzonspor Rep Gücü: 61 Cevap: Ece Arabul Günel Şiirleri 31 May 2020 # 11 Düğün Fotoğrafları Şair: Ece Arabul Günel Ben evlenirken 16’sındaydı kardeşim Şimdi damat yaşında Araba ve yavuklu sevdasında Sonra abimin saçları siyah; eşi kaşık kadar suratlı, kırılgan, Şimdi yeğenimin sesi çatal.. Azıcık müzik azıcık duman azıcık gülüş yeter.. her yaşta kayarız düğünümüze.. ilk denediğim gelinliği aldım.. öyle şaşırdım ki, yenisini denesem yığılıvereceğim incecik mahçup sesim bile şimdi kalınlaşmış bana sorsan dün evlendim.. Bakışlardaki mutluluk aynaları kandırır. Tanımazlar bilirim, canciğer oldular Tanımazlar bilirim buzdan bıçaklı.. Acısı henüz tadılmamış. Yakınlaşınca insan insanı çeker. Ya düşman olursun ya sırdaş Yaşamak alışmak mı? Kimbilir kimler öldü o günden beri Üçü içimi yakar; üçü birbirinden öte Hocamdı, düşmanımdı; davamdı.. İçim acıdı; eski dostun Hoşçakalını anlamamışım Oysa elleriyle yüzümü tutmuş.. Çocuklarım dokularımda.. Bugün farklı mı? Ya da bir sonraki on yılda.. Aynı yolda yürümek zor.. Iyi günde kötü günde.. Kötü gündekiler çözülmüş.. 10 yıl sonra yine kendimi izleyeceğim, Sayacağım ölenleri, kızacağım.. Şaşıracağım büyüyen sevgilere, yitenlere Ailem hep kalacak kırık dökük.. Belki 20 yıl sonra kayıplar yerleşecek yüzüme Sahi bu kadar yitirince Aynadaki kim olacak? .. “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .” Mustafa Kemal AtatürkTo view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz