Jön TüRk Açık Profil bilgileri Jön TüRk nickli üyeye özel mesaj gönderin Jön TüRk´nin Web Sitesini ziyaret edin Jön TüRk nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 January 2020 Nereden: Başkent Mesajlar: 19.731 Konular: 918 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 230 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 47 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1045 Verilen Beğeni: 974 Nereden: Başkent İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Trabzonspor Rep Gücü: 61 Cevap: Ece Arabul Günel Şiirleri 31 May 2020 # 1 Kolayı Yok Şair: Ece Arabul Günel Kolayı yok bunun.. Oyalamak yersiz.. Kara bir kütleyi fırlatacaksın, İnecek yüreğine Tekrarlayacaksın Niyesini, Yoksa nasıl tutunursun Çoktan unutulmuş kızgınlığına Kocaman iri balık gözü yalnızlık sana bakacak Boydan boya lacivert kesecek her köşen Önce isteyecek, sonra kaçacaksın. Hiçbir zaman hazır olamayacaksın Çağırmaktan yorulduğun gün İzin isteyeceksin Üzgün olmak için.. Sakız gibi çürüdü zaman Merdivenler yer değiştiriyor.. Elimdeki eşyayı unutuyorum.. Ve birden çığlık atıyorum susun diye.. Belki sessizlikte susar içimdeki Bekleyen Ellerim yüzümde Dudaklarım, gözlerim.. Ya onlar da dağılsa.. Nasıl toplanır beden.. Üflenince uçuşan tohum çiçeği.. Artık kimseyi sevmiyorum.. Yalnızca sevdiklerimi Hatırlamaya çalışıyorum. “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .” Mustafa Kemal AtatürkTo view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz