Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Cevap: Ziya Kara Şiirleri 01 June 2020 # 11 Bebeğim Seninle yeniden doğdum bebeğim En az da kendim kadar seveceğim Hasretim özlemim bitti bebeğim Ağlamana dayanamaz yüreğim. Henüz mini miniciksin bebeğim Seni ninnilerle büyüteceğim İnsan olmak kolay değil bebeğim Ben de bir insan yetiştireceğim. Sütüm sana helel olsun bebeğim Üzmezsen beni ben de diyeceğim El bebek gül bebeksin sen bebeğim Sana dürüstlüğü öğreteceğim. Zamanla sen büyüsen de bebeğim Ben bebeğim olarak seveceğim Sana bir de nasihatım var bebeğim Sevgiye saflığa sembol ol bebeğim. Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz