Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Cevap: Köroğlu Şiirleri 02 June 2020 # 11 Gelende (Yüce Dağlar) Yüce dağlar koç yiğidin arkası Emlik kuzu koç koyunun körpesi Gelsin yüz bin kile kıraç arpası Yesin yavuz atlar ta ben gelende Yürü oğlum Ayvaz gidek Kozan'a Belki gelmeyek de yollar uzana Yüz batman pirinci vurun kazana Yesin yiğitlerim ta ben gelende Koç Kırat'a binip geri gelirim Oğlum Ayvaz ben hasmımı bilirim Yoksulun hakkını koymaz alırım Hazır olsun beyler ta ben gelende Köroğlu'nun bunda çoktur havası Silin gönlünüzden gam ile yası Yüz deng ısmarladım Bağdat sayası Giysin yiğitlerim ta ben gelende Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz