rainbow6 Açık Profil bilgileri rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 19 August 2019 Nereden: Andromeda Mesajlar: 3.061 Konular: 663 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 188 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 63 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1273 Verilen Beğeni: 867 Nereden: Andromeda İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Fenerbahce Rep Gücü: 49 Özgürlük 02 June 2020 # 1 En son özgürlüğün anlamını, askerden gelince anlamıştım ve Zülfü Livaneli'nin, dünya çapında ses getiren ÖZGÜRLÜK şarkısını, eve gelir gelmez dinleyerek kutlamıştım . Şimdi ise arkadaşla konuşurken, korona yüzüne tekrardan özlemini duyduğumuzu fark ettiğimiz değer olduğunu anladım. Toplu taşımaya bin, sahile ak, biranı ve müziğini aç, muhabbetini et. Ah be ne güzeldi . Şimdi ise hayal gibi geliyor insana. Not: Gerçi sıtarbokta itiş tıkış kahve içen, sahillerde göt göte keyif yapanlar var ama ben halen buna tenezzül edemiyorum. Ya ben kerizim ya da insanlar çok cahil. İkisi de eşit derecede ürkütücü ahahaha. "Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski Cevap Yaz