Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Cevap: Köroğlu Şiirleri 03 June 2020 # 11 Selam Edin Ağalara Beylere Selam edin ağalara beylere Düşmana mert gibi durmalı imiş Safımızda koç yiğitler var iken Dövüşü dövüşü ölmeli imiş Süremedim kara günün yasını Kafir cellat ne bağlıyon gözümü Tutmalıymış Han Ayvaz'ın sözünü Bu yıllık Tiflis'te kalmalı imiş Tüketmedim kara günün gamını Süremedim şu gönlümün demini Üç gün oldu Kır at yemez yemini Kırat'tan haberi almalı imiş Eğlenip de ben ilimde kalmadım Kılıç çekip düşmanlara dalmadım Azdır deyü hiç hesaba almadım Az çok her ne ise kırmalı imiş Çamlıbel dağları buraya ırak Köroğlu'n öldürene ister yürek Şimdi Demirc'oğlu yanımda gerek Keşke yanım sıra gelmeli imiş Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz