Jön TüRk Açık Profil bilgileri Jön TüRk nickli üyeye özel mesaj gönderin Jön TüRk´nin Web Sitesini ziyaret edin Jön TüRk nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 January 2020 Nereden: Başkent Mesajlar: 19.731 Konular: 918 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 230 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 47 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1045 Verilen Beğeni: 974 Nereden: Başkent İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Trabzonspor Rep Gücü: 61 Cevap: Nevzat Çelik Şiirleri 04 June 2020 # 21 Merak Şair: Nevzat Çelik siz şimdi bana bir kucak gökyüzü getirebilir misiniz demirörgülerle parçalanmamış suda serin suda pırıl pırıl akan bir yaprak bana çiçek kokusu bana deniz bana toprak boyunca mayısa batmış bir ağaç büyütebilir misiniz bana verebilir misiniz muştusunu silahları susmuş bir dünyanın aç doydu güneşe sarındı çıplak-diyebilir misiniz söyleyin bana okuyabilir misiniz kurtuluş haberlerini şiir tadında -güney afrika'da kara öfke kara bir kartal gibi kondu karanlığın gözüne alaydınlık bir sabah doğdu zencilerin yüzüne- mesela gencecik ölüp gitmek birşey değil şu kahrolası merak olmasa “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .” Mustafa Kemal AtatürkTo view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz