Armağan'la tanışalı 1-2 yıl olmuştur. Benim ablamla beraber açtığım, çok da büyütme hedefi gütmeden kendi çapımızda takılmak istediğimiz forumu bulup gelmişti. Oyun sunucularında yöneticilik yaptığını söyleyince, ben de web programlama tarafında ortak özelliğimizi bulduk. Orada biraz yazıştık. Daha sonra can sıkıntısından birkaç forum gezdi. Bu forumlardan birinde teknik adminlik yapıyordum. Orada adaletsiz bir durum sezince, oradan uzaklaştı. Daha sonra gittiği bir yerde de kendisine haksızlık yapıldı. Telefon görüşmemizde, kendisine "geri gel" demedim. Çünkü aslında, ben de içten içe hak veriyordum.
Sonra buraya @
aLonemaN kullanıcı adıyla geldi. Ben de burada Sith'tim. Ne ben onu, ne o beni tanıdık. Burada eğlenceli zamanlar geçirip, hoş sohbetler ettik. Haber bültenini trollemek için hazırladığı konuyu hâlâ hatırladıkça gülerim.

Şimdi benim Regex olduğumu öğrenince eminim şaşkınlık hissinin yanında tebessüm de belirmiştir yüzünde. Belki yıllardır tanışmıyoruz. Ama konuştuğumuz kısa zamanda aynı dili konuşan iki arkadaş olmayı çabucak başarabildiğimiz için, yeniden karşılaşmak "yıllardır görmediğin eski dostunu bulma" hissi uyandırıyor bende.
Yine gelirim. Seviliyorsun Armağan.