Jön TüRk Açık Profil bilgileri Jön TüRk nickli üyeye özel mesaj gönderin Jön TüRk´nin Web Sitesini ziyaret edin Jön TüRk nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 January 2020 Nereden: Başkent Mesajlar: 19.731 Konular: 918 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 230 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 47 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1045 Verilen Beğeni: 974 Nereden: Başkent İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Trabzonspor Rep Gücü: 61 Cevap: Oktay Rıfat Horozcu Şiirleri 04 June 2020 # 1 Eski Koltukta Şair: Oktay Rıfat Horozcu Güzel ne güzel yıpranmış incelmiş yüz gibi ak köşkler ayakucumda açıyorum kapılarını girip çıkıyorum ölü bir bahçıvanla dikiyorum sardunyayı saksıya, gülü saydam gemilerin uzaktan geçtiği yola. Tren duruyor arabalar duruyor yol duruyor yıkanmalar duruyor gözleri sabunlu büyümüyorlar ölümsüz çağlarını bir çocuk kiraz ağacında bir çocuk dutta başka nem var leyleklerin eski çıkartmalardan doğradığı iki başlı sessizlikten başka. Dirisin ölmekle, uzaktan uzağa konuşmalar, eski püskü konuşmalar duruyor gece kuşları gibi camda bir çil basması eski zamanda bir kız hiç bitmeyen gününde güzel ne güzel havuzlu bahçede eski koltukta. “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .” Mustafa Kemal AtatürkTo view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz