Gimenez Nickli Üyeden Alıntı
Telefonda rahat rahat sohbet ettiğim bazen çok çok kızdırdığım bi adam bu armağan bazen değil sık sık kızdırırım kendisini yüreği temiz kötülük düşünmeyen herzaman yerini bile kiminle nasıl konuşulacağını bilen bir adam kimseyi üzmez üzmeyin bu adamı sakın can damarına basılmasını istemez içinde hiçbir kötülük yoktur herzaman dürüst ve saygılı olur herkese karşı tartar biçer ona göre muamele gösterir.

''seviliyorsun adam ''
Rakı'yı al yola çıktım geliyorum adamım
Değerli yorumun için teşekkür ederim güzel kardeşim ne güzel kelimeler sarfetmişsin. Teşekkür ederim. Sen nasıl beni görüyorsan bende öyle, kalpler karşılıklı.
Cümlenin sonuda Rakı'yı yazmışsın ya mest oldum

Gülüşünü yediğim biliyorum bunu neden yaptığını aklınca Rakı içtiğimi benim ağzımdan doğrulatacaksın. Görmek istediğin şablon bu değil mi? çok beklersin, oğlum ben ağzıma bu güne kadar içki vurmamış adamım sen neyden bahsediyon? ( derken çarpıldı )

Kanka şu aralar içesim var yalan yok İki muhabbetin belini kırarız

Sanal alem için konuşuyorum, çok az sayılı dostum var sen onlardan birisin. Özün sözün bir olduğu için seviyorum bende seni. İyi ki tanışmışız, iyi ki varsın.

Affet Murat hocam

Regex Nickli Üyeden Alıntı
Armağan'la tanışalı 1-2 yıl olmuştur. Benim ablamla beraber açtığım, çok da büyütme hedefi gütmeden kendi çapımızda takılmak istediğimiz forumu bulup gelmişti. Oyun sunucularında yöneticilik yaptığını söyleyince, ben de web programlama tarafında ortak özelliğimizi bulduk. Orada biraz yazıştık. Daha sonra can sıkıntısından birkaç forum gezdi. Bu forumlardan birinde teknik adminlik yapıyordum. Orada adaletsiz bir durum sezince, oradan uzaklaştı. Daha sonra gittiği bir yerde de kendisine haksızlık yapıldı. Telefon görüşmemizde, kendisine "geri gel" demedim. Çünkü aslında, ben de içten içe hak veriyordum.

Sonra buraya @aLonemaN kullanıcı adıyla geldi. Ben de burada Sith'tim. Ne ben onu, ne o beni tanıdık. Burada eğlenceli zamanlar geçirip, hoş sohbetler ettik. Haber bültenini trollemek için hazırladığı konuyu hâlâ hatırladıkça gülerim. Şimdi benim Regex olduğumu öğrenince eminim şaşkınlık hissinin yanında tebessüm de belirmiştir yüzünde. Belki yıllardır tanışmıyoruz. Ama konuştuğumuz kısa zamanda aynı dili konuşan iki arkadaş olmayı çabucak başarabildiğimiz için, yeniden karşılaşmak "yıllardır görmediğin eski dostunu bulma" hissi uyandırıyor bende.

Yine gelirim. Seviliyorsun Armağan.
Hacker/Security Researcher kardeşim ne güzel açıkladın. Aynen bak şimdi bir değişik oldum zaman ne çabuk geçiyor. O ilk karşılaştığımız yer orası bir başkaydı ama ya
Gerek senin uğraştığın alan olsun gerek benim yöneticiliğini yaptığım o zaman ki iş. Sunucu için eklentiler yazıyordum. Teknik destek-satış olsun, makina komutları vs vs. biliyorsun bunları zaten.. Ordan bir ortak noktamız oluşmuştu. Sonrasında senin usturuplu güzel yaklaşımın sayesinde muhabbetimizi ilerletmiştik. Ordan dediğin gibi başka yere geçtim şansa sende orda teknik admindin. Ordan devam ettik muhabbetimize. Orayı beğenmiştim site dizaynı hoşuma gitmişti birde ortamı görünce dedim herhalde burda bir başlangıç yaparım, biraz devam ettim sonrası senin dediğin gibi oldu, bir haksızlık oldu elimi çektim. Ordan farklı yere geçtim ordada yine bir haksızlık... ordan en son buraya geldim. Şansa yine sen çıktın göbek bağımızı beraber mi kestiler naptılar.

Regex olduğunu görünce baya şaşırdım. Allah Allah dedim yanlış mı görüyorum.

Ama dediğin gibi yüzümde tebessüm oluştu o an bir güldüm şöyle vaaaay dedim.

ShowTV olayı harbi iyi gırgırdı, eyvallah kardeşim

"Belki yıllardır tanışmıyoruz. Ama konuştuğumuz kısa zamanda aynı dili konuşan iki arkadaş olmayı çabucak başarabildiğimiz için, yeniden karşılaşmak "yıllardır görmediğin eski dostunu bulma" hissi uyandırıyor bende."

Derinden yaraladın beni şimdi biraderim Kalpler karşılıklı teşekkür ederim

"Ne ben onu, ne o beni tanıdık" bu lafı tam anlayamadım. Sende mi beni sonradan ayıktın yoksa en başından beri bilip hiç birşey çaktırmadın mı? Çaktırmadıysan harbi helal olsun

Not: Sende seviliyorsun