Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Cevap: Ünlü Şairlerimizden Özlem Şiirleri 06 June 2020 # 11 Özlem, Afşar Timuçin Beyaz güllerden sessizce Geçer dağılır durulur Deli bir akşamda Aralıksız vurur özlem Der ki hiç çekinmeden Çek git çocuk yüreğinle İçindeki kaleleri yık ellerinle Sonsuz göklere uzan Özlem öyle bir şey ki zaman zaman Kendi kendinin çılgını Kılar durmuş oturmuş Eski akşamları bile Beni kurtarmak için Içimdeki başedilmez yırtıcıdan Bir çaresizlikte beni Gidişlere iter özlem Yorgunlukların izidir Onmazlığıdır susuşun Eksik bir günün gizidir Özlemde tortulanan Sabahın ilk ışığında İlk kuşlar günü dağlara sererken Seni güle söyleye Bana getirir özlem Yüreğinizi güzelleştirin. Çünkü bir ömür sizinle... To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz