Jön TüRk Açık Profil bilgileri Jön TüRk nickli üyeye özel mesaj gönderin Jön TüRk´nin Web Sitesini ziyaret edin Jön TüRk nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 January 2020 Nereden: Başkent Mesajlar: 19.731 Konular: 918 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 230 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 47 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1045 Verilen Beğeni: 974 Nereden: Başkent İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Trabzonspor Rep Gücü: 61 Cevap: Ümit Yaşar Oğuzcan Şiirleri 09 June 2020 # 1 Bir Daha Ölmek Şair: Ümit Yaşar Oğuzcan o yaşamak kadar güzel kadın bana ölümü hatırlatıyor onu her gördüğümde ''ya ölürsem'' diyordum ya ölürsem bu kadın benim için ağlarsa bilsem bana acımayacağını beni unutacağını bilsem bu kadar ölümü düşünmezdim o yaşadıkça ölüme inanasım geliyor cenazeme çiçek göndermeyin çünkü o zaman tabutumda olmayacağım kalabalık arasında sizde varsınız bilin ki yanınızdayım mezarlığa kadar yürüyeceğiz el ele avuçlarımızda bütün sıcaklığımız öyle şiirler okuyacağım ki size öldüğüme inanmayacaksınız bembeyaz bir kefene saracaksınız beni ölmeyeceğim tahta bir tabuta koyacaksınız beni ölmeyeceğim üzerime toprak atacaksınız kürek kürek yine ölmeyeceğim sonra sağır sessizliği içinde zamanın bir bir bırakıp gideceksiniz beni ölmekten beter olacağım demek o beni sevmiyor demek o beni anlamıyor bana içkimi verin bana kadehimi verin bana ellerimi verin onun şerefine kadeh kaldırır gibi bir daha bir daha ölmek istiyorum “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .” Mustafa Kemal AtatürkTo view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz