Oğuzhan Nickli Üyeden Alıntı
Sırf teklifi başka parti verdi reddediyorlar. Temmuzda adım atıcaz diyorlar birde. Temmuzda da chp önersin

Ben şahsen ibadete açılmasına karşıyım. Sultan Ahmet Camii'nde namaz kılıyorsa arkada fotoğraf çekiyorlar giriyorlar. Sırf ayak kokusu oluyor birde çok ziyaretçi var diye.

Şovalyeler hristiyan adamlar yatıyor içinde dolu. Tam bir tarih Ayasofya. İçinde detaylıca rahatça gezeceğin bir yer olmalı. Camii olması mühim bir mesele haline geliyor anlamıyorum.
Ya arkadaş palavra, açmazlar. Oranın müze geliri yıllık 300 milyon TL. Ciddi bir para bu. Ayrıca turistler açısından da ülkemizin tanıtımı açısından büyük bir tarihi yer orası.

İki dininde merkezi olmuş, iki dininde kutsal saydığı bir mekanın, müze olması en isabetli karardır. ATATÜRK'ün bir kez daha ne kadar büyük bir insan olduğunu görüyoruz .

Ayrıca şunu da eklemek lazım; Erdoğan'dan Ayasofya cevabı: Önce Sultanahmet'i doldurun

Bu daha efsane;

ayasofya açılsın... ya bre kardeşim! ya bir şeyi söylerken duygusallıkla -afedersin bu alçağın, bu teröristin sözlerine karşı- böyle bir talepte bulunmanın bir anlamı yok.

getirisi, götürüsü nedir? burda açıklamam doğru olmaz. bunun bir götürüsü var, onun bizim için faturası çok daha ağırdır. şu an dünyanın çeşitli ülkelerinde bizim binlerce camimiz var. acaba bunu söyleyenler bu camilerin başına ne gelir bunu düşünüyor mu?

bunlar da bir tahriktir. ben bir siyasi lider olarak bu oyuna gelecek kadar istikametimi kaybetmedim. islam dünyasının biz şu an yükünü çekiyoruz. nerede, ne oluyor, ne olabilir? bunların hepsini düşünmek zorundayız.

türkiye şu anda büyük çamlıca camiini inşa etti. yaklaşık 60 bin kişiyi alan bir cami. bu oyunlara gelmeyelim diye...
++

Ekonomi battı, AKP artık halka bir şey veremiyor. Ellerinde sadece din ve milliyetçi sömürü kaldı. Camide çavbella dediler, halk sallamayınca nasıl da kapatılar olayı. Kimin yaptığı o kadar belliydi ki .