Jön TüRk Açık Profil bilgileri Jön TüRk nickli üyeye özel mesaj gönderin Jön TüRk´nin Web Sitesini ziyaret edin Jön TüRk nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 January 2020 Nereden: Başkent Mesajlar: 19.731 Konular: 918 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 230 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 47 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1045 Verilen Beğeni: 974 Nereden: Başkent İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Trabzonspor Rep Gücü: 61 Cevap: Özkan Mert Şiirleri 10 June 2020 # 1 Mavi Zenciler Şair: Özkan Mert Seni öpüyorum sevgili dünyamız ışıklarla yıldızlarla dolu bir alan'da Kalbim... Dünyanın ortasında bir menekşe. Dudaklarımda ıslak bir tango yaşam mı beni avlıyor, ben mi yaşamı portakal renkli Gökyüzünün altında Turuncu saatlerle kuşatılmış bir İskandinav kentinin kahvehanelerinde hiçbir şeyi yönetmiyorsun. Kalbini bile Bu kuzey kentlerinde hüzün bir likör tadında ve ne zaman öpsem bir Fin güzelini boğazından katiyen hoyrat bir kırmızı dudaklarında Ey sürgünler. Esrik düşlerin oğulları kızları mavi akşamların mavi zencileri bu gemiler nereye götürüyor yüreklerinizi sizin? Kim kutsayacak sizi karların altında? Duman duman üstüne oturmuş ve bir güvercin yuvası olmuş kalbim Güvercinler mi uçuruyorum? Acılar mı? Kim çarmıhta şarkı söyleyen? Ben miyim? Kucak dolusu öpücük sunuyorum sana sevgili dünyamız ılık bir şarap gibi yürürlükte bugün de yaşamımız Ve biraz Akdeniz her yağmur sonrası Stockholm. “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .” Mustafa Kemal AtatürkTo view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz